Küre Tv Bir Boşluğu Doldurdu

Sitemiz ve dizilerimiz ile ilgili son haberlerin bulunduğu bölüm.

Küre Tv Bir Boşluğu Doldurdu

Mesajgönderen cakiroglu » Cum, 16 Nis 2010 - 10:25:19

Samanyolu Yayın Grubu, televizyon ve radyoda olduğu gibi internet yayıncılığında da önemli bir adım attı.
Gruba bağlı internet sitelerine geçtiğimiz ay katılan Küre TV internet yayıncılığına farklı bir boyut kazandırdı. Televizyon ve radyo programlarına internet, cep telefonu ve medya oynatıcı cihazlar üzerinden ulaşmayı sağlayan Küre TV web sitesini, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya sorduk.
'Hiçbir şey kaçırmadınız' sloganıyla yola çıkan Küre TV, hayatımıza neler katacak? Nasıl bir yayıncılık anlayışı benimseyecek?
Küre TV sayesinde hem arşivimizi hem de en beğenilen dizileri, aktüalite, haber ve spor programlarını yayın sonrası yüksek kalitede internette yayınlayarak hizmete açıyoruz. Seyircilerimizin seyredemediği ya da tekrar seyretmek istediği programa erişebilmesini, Küre TV'deki 'Benim TV' özelliği sayesinde sevdiği programlardan harmanladığı, yayın akışını kendisinin belirlediği televizyona sahip olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Uydu ya da anten yayınına bağımlı kalmayı ortadan kaldırıyor, Küre TV üzerinden canlı yayını seyretme imkânı sunuyoruz.
Sizin için yayıncılıkta farklı bir heyecan olsa gerek...
Kesinlikle doğru. Yakında hizmete girecek mobil erişim sayesinde televizyon keyfi için zaman ve mekân kavramını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Geleneksel cihazlarla yayınları takip etmenin yanı sıra farklı alternatifler sunmanın heyecanını yaşıyoruz.
Küre TV'yi seyirci nasıl karşıladı?
Yayına başlayalı bir ayı bile bulmamasına rağmen oldukça iyi geri dönüşler aldı. Her geçen gün binlerce takipçinin aramıza katıldığı sitemiz, büyük bir boşluğu da doldurdu. Yurtdışındaki Türk vatandaşları, televizyondan seyredemediği Samanyolu yayınlarını bu sayede takip etme imkânı buldu. 120 ülkeden hatırı sayılır bir seyirci kitlesinin takibine girdik. Raporlardan bunu görebiliyoruz.
En çok hangi programlar takip ediliyor?
Birçok yayınımızın sıkı takipçisi var. Kollama, Tek Türkiye, IV. Osman, Kırık Kalpler, Kader Çizgisi, Ölümsüz Kahramanlar gibi diziler; 'Yeşeren Ümitler', 'Adanmış Ruhlar' ve 'Abide Şahsiyetler', yakın zamana ışık tutan 'Demokrasi Yokuşu', 'Turgut Özal' ve '28 Şubat' belgeselleri büyük ilgi görüyor. Ana haber bültenimiz hakeza. Tabii yumurcakları da unutmamak gerek. Onlar da sitenin sıkı takipçileri arasında. Hele Caillou.
Yumurcak TV, yayına başladığı günden bu yana çok takdir görüyor. Küre TV'deki izlenirlik durumu nasıl?
Yumurcak TV'nin, çocukların sağlıklı gelişimi için katkıları tartışılmaz. Anne-babalar Küre TV aracılığıyla çocuklarının hem gönül rahatlığıyla sevdikleri programları seyretmelerini hem de internetin, zararlı içeriklerinden uzak kalmalarını sağlıyor. Şu an en çok takip edilen Yumurcak TV programlarından Caillou çizgi film serisinin tamamına da buradan erişilebiliyor.

Zaman Gazetesi
Sanat İstanbul'da manayla buluşur,
Fikir İstanbul'da idrakine kavuşur,
İnsan İstanbul'da ötelere yol bulur,
Kelimeleri kıfayetsiz kıldın İstanbul...
...
Hamzalevent
Resim
Kullanıcı avatarı
cakiroglu
Şeyh-ül İslam
Şeyh-ül İslam

Re: Küre TV bir boşluğu doldurdu

Mesajgönderen zlemmmm » Cum, 23 Nis 2010 - 18:20:13

Gerçektende öyle kaçırdığım programları izleyebiliyorum site açanlara çok teşekkürler.. :wink:
KOLLAMAM BAŞKA DİZİ TANIMAM...!!!
Resim
ARTIK HİÇ Bİ ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMUYCAK...
Kullanıcı avatarı
zlemmmm
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen sayiha » Pzr, 09 May 2010 - 12:42:10

zlemmmm yazdı:Gerçektende öyle kaçırdığım programları izleyebiliyorum site açanlara çok teşekkürler.. :wink:

bende hemen üye oldum... görüntü kalitesi falan süper bence... tavsiye ederim
Resim
çok sağol canım...
ah be nakkaş...bu yapılırmıydı bize ya...tek bi damla gözyaşı bırakmadın...

YİĞİTİMM ÖLME SAKINN..BİZ SENSİZ NAPARIZ
Kullanıcı avatarı
sayiha
Kethüda
Kethüda

Mesajgönderen nazenin » Pzt, 17 May 2010 - 22:16:20

küre tv nin genel fragmanı çok güzel olmuş..tv de rastladım..stv proğramlarının dizilerinin genel tanıtımı var.. güzel olmuş..gerçekten bir boşluğu doldurdu... canlı yayın da net izleniyor..
Resim

Allahım... Sen affedicisiz... Affetmeyi seversin... Bizi de affet...
Kullanıcı avatarı
nazenin
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen nekibu » Sal, 18 May 2010 - 14:09:41

Kesinlikle bir eksikti, olması gerekendi ve oldu. Çok da güzel oldu. Bence mükemmel. Görüntü kalitesi de güzel. Ben ne kadar kaçırdıklarımı internetten izlemeyi pek sevmiyor olsam da, tekrarlarını da kaçırınca müraacat adresim Küre TV : )

Ve az önce genel fragmanına rastladım. Allah'ım, BA-YIL-DIM resmen. Müthiş olmuş. Çok güzel, çok güzel, çok güzel...
O fragmanı da siteye ekleyebilir misiniz arkadaşlar? Bakındım ama rastlayamadım. Vardı da ben göremedim acaba?

Emeği geçenlerden Allah razı olsun...
BUMAH DENÇEKİT! : )
Kullanıcı avatarı
nekibu
Kethüda
Kethüda

Mesajgönderen yaren006 » Cmt, 22 May 2010 - 23:32:04

sayiha yazdı:
zlemmmm yazdı:Gerçektende öyle kaçırdığım programları izleyebiliyorum site açanlara çok teşekkürler.. :wink:

bende hemen üye oldum... görüntü kalitesi falan süper bence... tavsiye ederim

Aynen, ben de üye oldum.. Görüntüsü harika..
_________________ 4. SEZON YAKINDA _________________
Resim
♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_ KOLLAMA _♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_

(¯`v´¯).:.
`·.¸.·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥.
Kullanıcı avatarı
yaren006
Beylerbeyi
Beylerbeyi

Küre TV Bir Tanıtım Filmi [İzle-İndir]

Mesajgönderen tekkol » Sal, 25 May 2010 - 00:32:10

Küre TV Tanıtım Filmi :arrow: viewtopic.php?f=10&t=14693
Resim
tekkol
Beylerbeyi
Beylerbeyi

Mesajgönderen kadir70 » Pzt, 21 Haz 2010 - 19:39:25

Çok güzel oldu gerçekten çok istifade ediyoruz .

Ancak halen bazı dizi bölümlerinde özellikle beşinci boyutta ciddi eksiklikler var.

birde K.O.D dizisi yok.
Kullanıcı avatarı
kadir70
Yeniçeri
Yeniçeri

Mesajgönderen rumeysa324 » Sal, 22 Haz 2010 - 17:30:48

Gerçekten küre tv çok büyük bir boşluğu doldurdu :wink: :P
Bazı bölümleri :P defalarca izlediğim için iyi işe yarıyor :)
Resim
imza için sezaN a teşekkürler..
En saf , En temiz sevda ==DİLA-TARIK==
Efsane üçlü==YİĞİT-SABİT-HAYRİ==
Kullanıcı avatarı
rumeysa324
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen nazenin » Pzt, 05 Tem 2010 - 20:22:38

küre tv den nasıl video indiriliyor acaba.. ya da indiriliyor mu.. bende indirme proğramı kurulu.. normalde izlediğim videolarda indir yazıyor ama küreden izlerken olmuyor.. :roll:
Resim

Kullanıcı avatarı
nazenin
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen tekkol » Pzt, 05 Tem 2010 - 20:42:04

nazenin yazdı:küre tv den nasıl video indiriliyor acaba.. ya da indiriliyor mu.. bende indirme proğramı kurulu.. normalde izlediğim videolarda indir yazıyor ama küreden izlerken olmuyor.. :roll:

iWisoft free video downloader programıyla oluyor... Ama uzunluğu büyük olanlar çok geç indiriliyor :wink:
Resim
tekkol
Beylerbeyi
Beylerbeyi

Mesajgönderen nazenin » Sal, 06 Tem 2010 - 19:00:46

tekkol yazdı:iWisoft free video downloader programıyla oluyor... Ama uzunluğu büyük olanlar çok geç indiriliyor

teşekkür ederim..sağolun.. Internet Download Menager var.. ama o indirmiyor.. keşke normal yoldan indirme seçeneği de sunsa küre tv...
Resim

Kullanıcı avatarı
nazenin
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen crazykiz » Sal, 13 Tem 2010 - 14:00:11

BEN HEMEN GÖRÜR GÖRMEZ ÜYE OLDUM BENİM İÇİN DİLA TARIK VARSA ORDA HEMEN YANİ KAÇIRMAM TEK TÜRKİYEMİZ YETERLİİ :D :D :D
birbirine yazılmış, gönülden sevda,ömürlük sevda, BİRBİRİNE YAZILMIŞ HABERSİZ İKİ YÜREK
Kullanıcı avatarı
crazykiz
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen doktorsalih » Sal, 13 Tem 2010 - 14:08:01

Çok güzel bir site daha yeni üye olabildim. Gayet güzel şeyler var, tv izleyemiyorum ama küretv gerek bırakmıyor zaten.
NAMAZINI KILDIN MI?

Resim
طَبِيب صالح سارت
Kullanıcı avatarı
doktorsalih
Silahtar
Silahtar

Mesajgönderen Hayri007 » Pzt, 19 Tem 2010 - 20:04:33

Bugün öğle saatlerinde stv de Küre tv fragmanı gördüm.Yeni mi bilmem ama bana yeni bir versiyon havası verdi.
Hemen başında Melda bekcanı gördüm.Oyuncularımız falan derken,Bir ara Erhan Güleryüz de göründü.
Acaba STV veya Shabere şöyle şarkılı türkülü bir sohbet programı mı geliyor dedim.
Hadi bakalım
Kullanıcı avatarı
Hayri007
Sipahi
Sipahi

Sonraki

Dön Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ballack