Özgül Sağdiç ( Berfin) İle Hasbihal

Bu bölümde sitemize üye olan dizilerimizde oynayan değerli oyuncularımızla yada teknik ekip ile söyleyişi tarzında yararlanabileceginiz bir forumdur

Özgül Sağdiç ( Berfin) İle Hasbihal

Mesajgönderen AhmetFaruk » Pzt, 11 Şub 2008 - 19:33:30

Tek Türkiye dizinin bahtsız kızı Berfin ile hasbihal etmek isteyenler buyursunlar efendim
Kullanıcı avatarı
AhmetFaruk
Padişah
Padişah

Mesajgönderen bahar » Pzt, 11 Şub 2008 - 19:40:13

özgül hanım merhaba.sizi beğeniyle izliyoruz.çok güzel oyunculuk sergiliyorsunuz.başarılarınızın devamını dilerim :!: berfin içinde çok üzülüyoruz,ne olcak bu kızın hali :cry:
Kullanıcı avatarı
bahar
Kaya İsmihan Sultan
Kaya İsmihan Sultan

Mesajgönderen cakiroglu » Pzt, 11 Şub 2008 - 19:41:26

öncelikli olarak, youynculugunuzdan dolayi tebrik ediyoruz...

Sorumuz su olsun... aldiginiz tepkiler nasil diyelim... cevrenizde Berfine yöenelik aldiginiz tepkiler...
Sanat İstanbul'da manayla buluşur,
Fikir İstanbul'da idrakine kavuşur,
İnsan İstanbul'da ötelere yol bulur,
Kelimeleri kıfayetsiz kıldın İstanbul...
...
Hamzalevent
Resim
Kullanıcı avatarı
cakiroglu
Şeyh-ül İslam
Şeyh-ül İslam

Mesajgönderen tugce » Pzt, 11 Şub 2008 - 20:00:13

gerçekten rolünüz de çok başarılısınız .. başarılarınızın devamını dileriz sitemizdeki resimlerde de çok tatlı çıkmışsınız :)
Kullanıcı avatarı
tugce
Silahtar
Silahtar

selam özgül ablam

Mesajgönderen gulenserap1 » Pzt, 11 Şub 2008 - 20:07:18

nasılsın özgül ablam seni çok seviyorum çok başarılısın
gulenserap1
Yeniçeri
Yeniçeri

Mesajgönderen Betul0054 » Sal, 12 Şub 2008 - 08:15:46

Hoş geldin Özgül Ablacım! Hasbihale geldiğini daha yeni gördüm. Öncelikle çok başarılı bir karakter olduğunuzu belirtmek isterim. Daha en başından beri… Rojhatın elinden kurtulmak için yaptıklarınız müthişti. Tebrik ederim. Dizdeki sesiniz kendinize ait değil herhalde. Çünkü sizi Büyük Buluşmada da izledim. Sesiniz daha farklıydı. Zaten burada şive ile konuşulması sebebi ile de değiştirilmiş olabilir. Cevap verirseniz çok memnun olurum.Başarılar dilerim…

Bir de site yöneticilerimizden Özgül Ablayla Nazlı Ablamızın isimlerinin de sitenin ana sayfadaki hasbihal bölümüne eklenmesini rica ediyorum.
Resim

߀TÜL €R€N
Kullanıcı avatarı
Betul0054
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen elifsehval » Sal, 12 Şub 2008 - 14:01:37

Selamun aleyküm arkadaslar..

Sevgili Özgül, hos geldin! Seni cok basarili buluyorum, Berfin karakterini cok iyi canlandiriyorsun. Umarim "sen" diye hitab ettigim icin kizmazsin :)
Ilk basta bir ev kiziydi Berfin. Simdi ise zorla örgüte katilmis, bagimli, yani dipte birini canlandiriyorsun. Hal böyle olunca en zor sahnelerin coguda sana denk geliyor. Karakterin hayatindaki (bizler tarafindan) beklenmeyen bu degisim seni zorladi mi?
Bu seneki Ramazan-i Serif´imiz hayirlarla gelsin ve hayrini tamamlamis ve bizden memnun bir sekilde bize veda etsin InsaALLAH.

Mevlaya Salli Ve Sellim Daimen Ebeden Ala Habibike (s.a.v.)..

السلام عليكم
Kullanıcı avatarı
elifsehval
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen ozgulSagdic » Sal, 12 Şub 2008 - 14:45:08

Önlikle hepinize tek tek teşekkür ederim.hepinize ayrı ayrı cevap vermek isterdim ancak şimdilik Ahmet Bey'den bukadarını öğrenebildim. Berifn'inin halinin ne olucağını ben de her yeni bölüme başlarken öğreniyorum. Dublaj İstanbul'da yapılıyor ben ise Ankara'da yaşıyorum zaman sıkıntısı nedeniyle dublajını kendim yapmıyorum. ancak beni seslendiren arkadaşımızla seslerimiz birbirine çok yakın. ayrıca kendisini çok başarılı bulduğumu da belirtmek isterim. gönül rahatlığıyla oynadığımı söyleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
ozgulSagdic
Tek Türkiye (Berfin)

Mesajgönderen ozgulSagdic » Sal, 12 Şub 2008 - 14:50:41

cakiroglu yazdı:öncelikli olarak, youynculugunuzdan dolayi tebrik ediyoruz...

Sorumuz su olsun... aldiginiz tepkiler nasil diyelim... cevrenizde Berfine yöenelik aldiginiz tepkiler...

berfini başta çocuklar olmak üzere çok sevmişler. ailelerinin kızı gibi görüp çok içten üzülüyorlar haline. çocuklar kendilerine yakın buluyor sanırım anneler de kızları gibi görüyor.
Kullanıcı avatarı
ozgulSagdic
Tek Türkiye (Berfin)

Mesajgönderen ozgulSagdic » Sal, 12 Şub 2008 - 15:04:38

elifsehval yazdı:Selamun aleyküm arkadaslar..

Sevgili Özgül, hos geldin! Seni cok basarili buluyorum, Berfin karakterini cok iyi canlandiriyorsun. Umarim "sen" diye hitab ettigim icin kizmazsin :)
Ilk basta bir ev kiziydi Berfin. Simdi ise zorla örgüte katilmis, bagimli, yani dipte birini canlandiriyorsun. Hal böyle olunca en zor sahnelerin coguda sana denk geliyor. Karakterin hayatindaki (bizler tarafindan) beklenmeyen bu degisim seni zorladi mi?

rica ederim ne demek dilediğin gibi hitabedebilirsin. teşekkür ederim bu izlenimin için. hayır çok zorlandığımı söyleyemem karakter açısından. aksine daha zevkle oynamaya başladım diyebilirim. bir oyuncu için oynadığı karakterin değişiyor ve dönüşüyor olması çok önemlidir.
Kullanıcı avatarı
ozgulSagdic
Tek Türkiye (Berfin)

Mesajgönderen iNaBe » Sal, 12 Şub 2008 - 15:11:44

Özgül Hanim sitemize hosgeldiniz. Sizi bundan sonra daha fazla aktif görmek istiyoruz sitemizde insallah...

Size sorum su olacak; Siz Berfin rolü ile güneydoguda yetismis bir cocugu canlandiriyorsunuz, Siz gercekden o bölgede yetismis olsaydiniz ne hissederdiniz Berfin in karsilastigi durum karsisinda?
inabe@samanyolufanlari.com

gmail ve googletalk da sürekli onlineim bana ulasabilirsiniz!!!!
Kullanıcı avatarı
iNaBe
Yeniçeri Ağası
Yeniçeri Ağası

Mesajgönderen Betul0054 » Sal, 12 Şub 2008 - 15:17:36

Ablacım iNaBenin sorusu üzerine aklıma geldi. Siz Diyarbakırda doğmuşsunuz. Orada mı büyüdünüz?

Eğer öyleyse oralar nasıldı, özelliklede sosyolojik acidan?Ayrica terör örgütünün o bölgedeki etki alani yada etkinligi nasildir?
Resim

߀TÜL €R€N
Kullanıcı avatarı
Betul0054
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen _KevseR_ » Sal, 12 Şub 2008 - 15:18:49

Hosgeldiniz Ozgul hanim,

Berfin'i canlandirirken zorlanmadiginizi soylemissiniz, siz zorlanmiyorsunuz ama biz izlerken zorlaniyoruz.. Berfin'in yasadiklari, dagda gordukleri insanin icini urpertiyor.. Zelal annemin kizini kurtarmak icin cirpinislari ise ayri bir aci veriyor insana.. Dileriz ki Berfin bir an evvel dagdan sag salim iner..
kevser@samanyolufanlari.com
_KevseR_
Kethüda
Kethüda

Mesajgönderen mustafa6685 » Sal, 12 Şub 2008 - 15:24:27

sizi son derece başarılı buluyorum... İnşallah oyunculuk kariyerinize başarılı bi şekilde devam edersiniz
Kullanıcı avatarı
mustafa6685
Yeniçeri
Yeniçeri

Mesajgönderen ozgulSagdic » Sal, 12 Şub 2008 - 15:47:37

evet siteyi geziyordum. malesef buna ancak fırsat bulabidim. bigisayarla aram pek iyi değildir bu sebeple biraz geciktim aranıza katılmaya. Ahmet Bey sayesinde gelebidim. Şimdi malesf ben diyarbakırda büyümedim ama isterdim orada yaşamış olmayı. Oralardaki gençlerin tüm imkansızlıklara rağmen çok azimli ve hırslı olduklarını düşünüyorum. sanırım buna sebep de olanaksızlıklar.
Kullanıcı avatarı
ozgulSagdic
Tek Türkiye (Berfin)

Sonraki

Dön Hasbihal

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok