Özer Tunca (Muallem/Haşim) İle Hasbihal

Bu bölümde sitemize üye olan dizilerimizde oynayan değerli oyuncularımızla yada teknik ekip ile söyleyişi tarzında yararlanabileceginiz bir forumdur

Re: Özer Tunca (Haşim) İle Hasbihal

Mesajgönderen ozertunca » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:29:38

Drcan yazdı:Abi Samanyolu Tv ile ilk ne zaman tanıştınız, hangi dizi-program için..
Bazı oyuncuların hâlâ önyargısı olabiliyor bu kanala ve prensip olarak muhafazakar kanallarda çalışmaktan kaçınıyorlar..
Sizde de başta böyle veya benzeri durum oldu mu hiç..?

Samanyolu TV ile geçen yıl Kollama dizisiyle tanıştım...Hayır hiç böyle bir önyargım olmadı.Ayrıca tüm set arkadaşlarımın (Yönetmen dahil )hepsi, işini çok iyi bilen,çalışkan,yetenekli kişiler.Hikaye ve de rolüm çok güzel..Bu dizide olmaktan çok mutluyum.Hele güzel eleştiriler de alınca mutluluğum iki kat oluyor. Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen ozertunca » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:32:21

beyazprenses yazdı:hoşgeldiniz özer tunca bey rolünüz güzel ama kötü bir karakteri canlanırıyosunuz gerçek hayattada böylemisiniz ve dizide ses tonunuzu iyi ayarlıyosunuz tebrikler iyi günler

Haşim karakterine pek benzerliğim yok.Ama insan her duyguyu taşır.Ama bazı duygularını bastırır,bazı duygularını ön plana çıkarır.Biz oyuncular bir rolü oynarken işte o rolün duyguları neyse onları ön plana çıkararak oynuyoruz.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen ozertunca » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:34:49

Karlidag yazdı:Meerhaba özer abicim,

Nasilsiniz ilk once. Cekimler nasil gidiyor ??

Birsey sormak istiyorum: Dizilerin senaryosu her hafta degisiyor mu yoksa bastan yaziliyor mu :?: :?:
Selametle...

Sağolun.Çok şükür iyiyiz.Çekimler iyi gidiyor.Senaryo hikayenin,olayların gidişine göre yazılıyor.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen DrCan » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:37:01

ozertunca yazdı: Sağolun.Çok şükür iyiyiz.Çekimler iyi gidiyor.Senaryo hikayenin,olayların gidişine göre yazılıyor.Sevgiler.

Bu genelde tüm dizilerde böyle oluyor değil mi abi. Olayların akışına göre yani..
Hayâ yırtılıp gitmiş, iffet ayak altında,
Yalan som altın, aldatma sultanlık tahtında.
Kullanıcı avatarı
DrCan
Hekimbaşı
Hekimbaşı

Mesajgönderen nuyageva » Çrş, 26 Kas 2008 - 17:52:42

kollama da hangi karakteri canlandırmıştınız acaba ben pek çıkaramadım da.ayrıca çok başarılısınız.allah yardımcınız olsun.
Resim
Aşk korkuya pençe,korkuda aşka perde,Allah'tan nasıl korkmaz insan onu sever de!
Kullanıcı avatarı
nuyageva
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen ezgim » Çrş, 26 Kas 2008 - 18:42:41

Özer abi meraba çok içten, samimi birisiniz. sizi burada sık sık görmek bizi çok mutlu ediyor. abi bir şey soracağım dizideki ses size mi ait?
ilgi ve alakanızdan doalıy tekrardan çok teşekkür ederim.
HER İNSAN BİR ALEMDİR, HER ÖLÜM BİR ALEMİN KIYAMETİDİR.
Kullanıcı avatarı
ezgim
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen ahbil » Prş, 27 Kas 2008 - 18:35:02

abicim sa oyunculuğunuzu çok beğeniyorum doğruluk ekseni dizisini ve bütün oyuncularını da çok seviyorum ne yalan söliyim abicim sizi izlerken neler neler sölüyorum ama burda gördüğüm kadarıyla çok sıkan kanlısınız çok candansınız dizilerdeki bütün kötüler inş böyledir her neyse abicim oyunculuğunuzda çok ama çok başarılısınız. abicim sizden birşey istiyeceğim lütfen öncelikle ayçin ablaya rahman abiye onur abiye ve diğer oyunculara slmlarımı iletirmisiniz. başarılarınızın devamını dilerim rabbim sizleri korusun inş.
ZEYNEP & TARIK bi başkaydı yaa.. ah ah nerde böyle bi aşk..keşke gerçektede olsa. :(
Kullanıcı avatarı
ahbil
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen ozertunca » Cum, 28 Kas 2008 - 14:18:32

ezgim yazdı:Özer abi meraba çok içten, samimi birisiniz. sizi burada sık sık görmek bizi çok mutlu ediyor. abi bir şey soracağım dizideki ses size mi ait?
ilgi ve alakanızdan doalıy tekrardan çok teşekkür ederim.

Merhaba,
Sizlerle birlikte olmak beni de mutlu ediyor.Haşim karakterini ben konuşmuyorum.Sevgili kardeşim Vural Buldu konuşuyor.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen akasia » Cum, 28 Kas 2008 - 14:22:08

Özer abi sizi burda gördüğüme çok sevindim. Diziyi sırf siz ve doğan için izliyorum. Şu haşim karakterinin sevdiğim kötülükleri yok mu bayılıyorum. YAAŞASIN HAŞİM
Resim
akasia
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen ozertunca » Cum, 28 Kas 2008 - 14:26:31

nuyageva yazdı:kollama da hangi karakteri canlandırmıştınız acaba ben pek çıkaramadım da.ayrıca çok başarılısınız.allah yardımcınız olsun.

Geçen sezon sonu "Kollama" Dizisi'nin son bölümünden bir önceki bölümde Prof.Çavi Demerzel adında (yine kötü adam)bir rol oynadım.Tabii Haşim karakterinden çok farklı bir roldü.Ama o rolü de çok severek oynamıştım.Hatta keşke o rol devam etseydi diye içimden geçirirken bu Haşim karakteri geldi.Bildiğiniz gibi rolümü çok severek oynuyorum.Sizlere ulaşabiliyorsak ne mutlu bize.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen ozertunca » Cum, 28 Kas 2008 - 14:29:16

akasia yazdı:Özer abi sizi burda gördüğüme çok sevindim. Diziyi sırf siz ve doğan için izliyorum. Şu haşim karakterinin sevdiğim kötülükleri yok mu bayılıyorum. YAAŞASIN HAŞİM

Sağoooooluuuuuun!Teşekkür ederiiiiiim.Dizimizi izlemeye devaaaam!Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen nuyageva » Cum, 28 Kas 2008 - 16:03:14

ozertunca yazdı:
nuyageva yazdı:kollama da hangi karakteri canlandırmıştınız acaba ben pek çıkaramadım da.ayrıca çok başarılısınız.allah yardımcınız olsun.

Geçen sezon sonu "Kollama" Dizisi'nin son bölümünden bir önceki bölümde Prof.Çavi Demerzel adında (yine kötü adam)bir rol oynadım.Tabii Haşim karakterinden çok farklı bir roldü.Ama o rolü de çok severek oynamıştım.Hatta keşke o rol devam etseydi diye içimden geçirirken bu Haşim karakteri geldi.Bildiğiniz gibi rolümü çok severek oynuyorum.Sizlere ulaşabiliyorsak ne mutlu bize.Sevgiler.

evet hatırladım cevabınız için teşekkürler sizi kollama da göremesekte stv izleyicisinden ayrılmamanız güzel.
Resim
Aşk korkuya pençe,korkuda aşka perde,Allah'tan nasıl korkmaz insan onu sever de!
Kullanıcı avatarı
nuyageva
Akıncı
Akıncı

Mesajgönderen gulpembe » Cum, 28 Kas 2008 - 16:39:21

Özer abicigim, Hosgeldiniz.Sizi aramizda görmek ne güzel.Gözümüz yollarda kaldi vallah.Nasil gidiyor çekimler?
Kırmızı Güllere sevdalı .. ♥ @-->---
Resim
Samanyolufanlari olmazsa olmaz..Sitemizi çok özlemisim ..
Kullanıcı avatarı
gulpembe
Sancak Beyi
Sancak Beyi

Mesajgönderen enesturan7444 » Cum, 28 Kas 2008 - 20:49:00

Filim çekimleri hangi günler yapılıyor?Ayçin TUYUN ablaya selamımı iletir misiniz
Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker

İyiliği emredip ve kötülükten men etme

الأمر بالمعروف و النهي عن المنكر

Resim
Kullanıcı avatarı
enesturan7444
Kethüda
Kethüda

Mesajgönderen ozertunca » Cmt, 29 Kas 2008 - 01:28:51

gulpembe yazdı:Özer abicigim, Hosgeldiniz.Sizi aramizda görmek ne güzel.Gözümüz yollarda kaldi vallah.Nasil gidiyor çekimler?

Hoş bulduk!Çekimler gayet iyi gidiyor.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

ÖncekiSonraki

Dön Hasbihal

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok