Özer Tunca (Muallem/Haşim) İle Hasbihal

Bu bölümde sitemize üye olan dizilerimizde oynayan değerli oyuncularımızla yada teknik ekip ile söyleyişi tarzında yararlanabileceginiz bir forumdur

Re: Özer Tunca (Haşim) İle Hasbihal

Mesajgönderen ozertunca » Pzt, 24 Kas 2008 - 03:34:41

yagmurca yazdı:ben bugune kadar sizin kadar harika rol yapana oyuncu görmedim...
varsa da çok az vardır sizin gibi oyuncu...
daha önce kollama da izlemiştim sizi orada da iyiydiniz ama doğruluk ekseninde resmen bambaşkasınız..bir insan bu kadar mı güzel kötü olur ya...

tebrikler....

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Dizimizi izlemeye devam edin.Sevgiler

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen melekkartal » Pzt, 24 Kas 2008 - 04:13:47

hosgeldiniz ozer tunca bey gercekten harikasiniz muhtesem bir oyuncusunuz sizi seyretigim zaman hayranlikla seyrediyorum ailecek cok beyeniyoruz sizi
devamli televizyon ekraninda gormek istedigimiz bir oyuncusunuz
Kullanıcı avatarı
melekkartal
Beylerbeyi
Beylerbeyi

Mesajgönderen vili » Pzt, 24 Kas 2008 - 14:21:20

abi rolun geregi egik durmakdan bel agrıların olmuyo demi onu merak ettim sevgiler
Kullanıcı avatarı
vili
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen cansuyu21-72 » Pzt, 24 Kas 2008 - 15:07:45

Özer abi sorularımıza verdiğiniz cevaplardan ve bize bu güzel yaklaşımlarınızdan dolayı size teşekkür ederim.Saygılarımı sunarım.
Kullanıcı avatarı
cansuyu21-72
Silahtar
Silahtar

Mesajgönderen ozertunca » Pzt, 24 Kas 2008 - 16:02:13

vili yazdı:abi rolun geregi egik durmakdan bel agrıların olmuyo demi onu merak ettim sevgiler

Vallahi ne yalan söyleyeyim sadece bel ağrısı değil omuz,sırt ve sağ kalça ağrılarım az da olsa oluyor.Ama herşeyin bedeli var.İşimi çok seviyorum.Sevince de katlanılıyor.Yorulmadan zoru başarmak mümkün değil.Sevgiler

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen ozertunca » Pzt, 24 Kas 2008 - 16:04:02

cansuyu21-72 yazdı:Özer abi sorularımıza verdiğiniz cevaplardan ve bize bu güzel yaklaşımlarınızdan dolayı size teşekkür ederim.Saygılarımı sunarım.

Merhabalar,
Sizler için buradayız.Sevgiler

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen vili » Çrş, 26 Kas 2008 - 01:31:38

ozertunca yazdı:
vili yazdı:abi rolun geregi egik durmakdan bel agrıların olmuyo demi onu merak ettim sevgiler

Vallahi ne yalan söyleyeyim sadece bel ağrısı değil omuz,sırt ve sağ kalça ağrılarım az da olsa oluyor.Ama herşeyin bedeli var.İşimi çok seviyorum.Sevince de katlanılıyor.Yorulmadan zoru başarmak mümkün değil.Sevgiler

sorumu cevapladığınız için teşekkürederim tabi doğru emeksiz aş olmaz sevgiler selametle abicim birde ayçin tuyune slm söylermsiniz tüm ekibede sevgiler kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
vili
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen ezgim » Çrş, 26 Kas 2008 - 03:17:32

ozertunca yazdı:
ezgim yazdı:Özer abi sitemize hoşgeldiniz. nasılsınız? oyunculuğunuz hakkına birşey söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yine de söyleyeceğim.MUHTEŞEM BİR OYUNCULUK SERGİLİYORSUNUZ. oyunculuğunuza hayranım.
bu rolü oynamak zor değil mi abi? bu rolü oynarken neler hissediyorsunuz? Allah yolunuzu açık etsin. tüm ekibe de başarılar diliyorum.

Hoş bulduk.Ben de sizlerle buluşmaktan çok mutluyum.O güzel sözleriniz için teşekkür ederim.İyiyim.Betpazarı'nda 8.Bölümü çekiyoruz.Burası oldukça soğuk.Bu rolü oynamak tabi zor.Öncelikle bedenindeki deformasyolardan dolayı zor.Onlarla yıllardır yaşamış olmanın verdiği yorgunluğu,alışkanlığı anlatmak gerkirir ve de seyirciyi ikna etmek,inandırmak.Sonra da Haşim'in rh halini anlatmak seyirciyi etkilemek.Kötü adam ama bunu inandırarak,içten,samimi anlatmak.Başarılı olduysam ne mutlu bana.Tekrar teşekkür ederim.Rolümü çok severek oynuyorum.Haşim'in duygularını hissetmeye çaloşıyorum.Dizimizi izlemeye devam edin.Sevgiler.Özer Tunca

Abi ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. emin olun rolünüzün hakkını veriyorsunuz. öyle ki ilerleyen bölümlerde sizin iyi olacağınızı duysam yine de inanmam o kadar mükemmel oynuyorsunuz. Allah sizin ve tüm ekibin yardımcısı olsun.
bu arada abi birşey sormak istiyorum bu dizideki sesiniz kendinize ait mi?
hayırlı akşamlar.
HER İNSAN BİR ALEMDİR, HER ÖLÜM BİR ALEMİN KIYAMETİDİR.
Kullanıcı avatarı
ezgim
Sipahi
Sipahi

Mesajgönderen cakiroglu » Çrş, 26 Kas 2008 - 03:56:28

Dizilerdeki kötü karakterler sevilir mi? Ama oyunculuk üst düzey olunca seviliyor... Özer Bey okadar basarili bir oyunculuk cikariyor ki, Hasim karakteri simdiden tam bir fenomen oldu...
Sorum su olsun... siz Hasim´i canlandiran biri olarak... Hasim´i izlerken neler hissediyorsunuz? Bizim gibi bir kasik suda bogmak aklinizdan geciyormu? :lol: :lol: :lol:
Sanat İstanbul'da manayla buluşur,
Fikir İstanbul'da idrakine kavuşur,
İnsan İstanbul'da ötelere yol bulur,
Kelimeleri kıfayetsiz kıldın İstanbul...
...
Hamzalevent
Resim
Kullanıcı avatarı
cakiroglu
Şeyh-ül İslam
Şeyh-ül İslam

Mesajgönderen ferruhi » Çrş, 26 Kas 2008 - 07:09:56

ozer abi oncelikle sorumu cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim, beni cok sevindirdiniz :) dogruluk ekseniyi cok begeniyorum, her hafta izliyorum... baska bir soru sorabilirmiyim: siz turkiyenin neresinde yasiyorsunuz?
allaha emanet olun..saygilarimla
Resim
Gulusune kurbann (:
Kullanıcı avatarı
ferruhi
Beylerbeyi
Beylerbeyi

Mesajgönderen ozertunca » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:05:05

ferruhi yazdı:ozer abi oncelikle sorumu cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim, beni cok sevindirdiniz :) dogruluk ekseniyi cok begeniyorum, her hafta izliyorum... baska bir soru sorabilirmiyim: siz turkiyenin neresinde yasiyorsunuz?
allaha emanet olun..saygilarimla

Sevgili Kardeşim,
Dizimizi izlemeye devam edin...Ben Bursa Devlet Tiyatrosu Sanatçısıyım.Bursa^da yaşıyorum...Ayrıca oyun yönetmenliği de yapıyorum.Bölgelere gidip (Antalya,Diyarbakır,Van,İzmir,İstanbul)Devlet Tiyatroları'nda oyun yönetiyorum.Bu yüzden Bursa^'da pek durmuyorum.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen ozertunca » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:11:13

cakiroglu yazdı:Dizilerdeki kötü karakterler sevilir mi? Ama oyunculuk üst düzey olunca seviliyor... Özer Bey okadar basarili bir oyunculuk cikariyor ki, Hasim karakteri simdiden tam bir fenomen oldu...
Sorum su olsun... siz Hasim´i canlandiran biri olarak... Hasim´i izlerken neler hissediyorsunuz? Bizim gibi bir kasik suda bogmak aklinizdan geciyormu? :lol: :lol: :lol:

Merhabalar,
Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Bir oyuncu olarak,Haşim'i izlerken nasıl oynamışım diye eleştirel gözle seyrediyorum.Kendimi eleştiririm, ki daha iyi oynayabileyim.Böyle karakterler hayatın içinde çok var.Kendilerini gizlerler.Siz de dost bilip böyle kişilere herşeyinizi anlatırsınız.Sizi satıverirler.Anlayamazsınız.İşte bu kişileri bir kaşık suda boğmak isterim.Haşim de böyle biri.Sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ozertunca
Kader Çizgisi (Muallem)

Mesajgönderen DrCan » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:13:19

Abi Samanyolu Tv ile ilk ne zaman tanıştınız, hangi dizi-program için..
Bazı oyuncuların hâlâ önyargısı olabiliyor bu kanala ve prensip olarak muhafazakar kanallarda çalışmaktan kaçınıyorlar..
Sizde de başta böyle veya benzeri durum oldu mu hiç..?
Hayâ yırtılıp gitmiş, iffet ayak altında,
Yalan som altın, aldatma sultanlık tahtında.
Kullanıcı avatarı
DrCan
Hekimbaşı
Hekimbaşı

Mesajgönderen Karlidag » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:13:23

Meerhaba özer abicim,

Nasilsiniz ilk once. Cekimler nasil gidiyor ??

Birsey sormak istiyorum: Dizilerin senaryosu her hafta degisiyor mu yoksa bastan yaziliyor mu :?: :?:
Selametle...
Resim

Iletisim icin: karli.dagim@gmail.com
Kullanıcı avatarı
Karlidag
Enderun Ağası
Enderun Ağası

Mesajgönderen beyazprenses » Çrş, 26 Kas 2008 - 16:19:21

hoşgeldiniz özer tunca bey rolünüz güzel ama kötü bir karakteri canlanırıyosunuz gerçek hayattada böylemisiniz ve dizide ses tonunuzu iyi ayarlıyosunuz tebrikler iyi günler
...Ve İnSaN aLdAnDı
Kullanıcı avatarı
beyazprenses
Silahtar
Silahtar

ÖncekiSonraki

Dön Hasbihal

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok